Primeur: Korean BBQ

200510_divers_006-2

Eerste Koreaanse Barbecue restaurant van Groningen

Een restaurant volledig gespecialiseerd in Koreaanse BBQ kende Groningen nog niet. Een missing link in het culinaire pallet van de stad. Yammy – what’s in a name –  wil daar verandering in brengen en opent aan de Trompsingel in het voormalige ANWB kantoor een Asian Korean Barbecue Restaurant. De verbouwing van het jaren zeventig pand – een beetje een verloren hoekje – is in volle gang. Volg de updates in de social media accounts van Yammy.  

De Koreaanse barbecue is niet helemaal nieuw in Groningen: fusion restaurant 5 Smaken in de Poelestraat heeft een deel van het menu ook ingeruimd voor Koreaanse bbq gerechten.

The first Korean BBQ restaurant in Groningen

A missing link in culinary Groningen: a restaurant that specializes in Korean BBQ. Yammy – what’s in a name – wants to change that and will open an Asian Korean Barbecue Restaurant at the Trompsingel in a former seventies office building. The renovation  is in full swing. Follow further  updates in Yammy’s social media accounts.

Korean barbecue is not entirely new in the city: fusion restaurant 5 Smaken in the Poelestraat also serves Korean BBQ dishes.

Adres
Yammy
Tromsingel 1
9724 CX Groningen

Social
web: yammy.nl
FB: yammygroningen
IG: yammygroningen