In 2020 namen Kasper Lich en Tess Haarsma brasserie Midi aan de Folkingestraat 42 over van oprichter Pol de Bruin. Het stel – Kasper achter de pannen, Tess als gastvrouw, besloot eerst op dezelfde voet verder te gaan en de sfeer en uitstraling van Midi te continueren. Toch bleef altijd de wens bestaan om het restaurant helemaal naar eigen smaak, zowel culinair als ambiance, vorm te geven.
En nu na twee jaar Midi is het zo ver. Met een nieuw concept, een nieuw en warmkleurig interieur gaat Brasserie Midi voortaan verder als restaurant Naud. De mediterrane keuken is verruild voor smaken met invloeden vanuit heel de wereld. Op het menu een selectie koude en warme gerechten, desserts en bijgerechten. Daarbij is het onderscheid tussen voor- en hoofdgerechten is verdwenen. Naud serveert alles in dezelfde portie grote. Naast a la carte kun je ook kiezen voor het keuzemenu bestaande uit drie gerechten en een dessert voor 39 euro. Naud is dinsdag tot en met zaterdag geopend voor dinner.
New restaurant, Naud
In 2020, Kasper Lich and Tess Haarsma together took over brasserie Midi on Folkingestraat 42, in the middle of the corona pandemic. The couple – Kasper behind the tiles, Tess as hostess, first decided to continue the existing Midi concept. Nevertheless, the desire always remained to furnish the restaurant completely according to your own taste and to give it a culinary design.
And now, after two years of Midi, the time has come. With a new concept, a new and warm-colored interior, Brasserie Midi will continue as restaurant Naud from now on. Mediterranean cuisine has been exchanged for flavors with influences from all over the world. On the menu a selection cold and hot dishes, desserts and side dishes. In addition, the distinction between starters and main courses has disappeared. Naud serves everything in the same portion size. In addition to a la carte, you can also opt for the set menu consisting of three dishes and a dessert for 39 euros. Naud is open for dinner from Tuesday to Saturday.